EAT

Morgen te? eftermiddagste? natmad? lidt at berolige sukker trang omkring midt på eftermiddagen ....

Julen var altid indvarslede med en pludselig vanvittig madlavning aktivitet derhjemme, når jeg voksede op. Julefrokoster jævnligt afholdes på vores hus, vin lager kældre og øl ved dusin, nødder af alle slags i små skåle rundt omkring i huset ... som regel falder sammen med afslutningen af skolen år.Den køkkenet ville blive overtaget af tørrede frugter og kandiserede frugtskaller og julekager madlavning og fylde huset med deres varme frugtagtig lugt. En stor parcel [eller et par store pakker] ville ankomme fra udlandet, med gaver til familien fra den familie, vi forlod. Altid, altid i der ville være karamel fudge eller karamel. Det var en af de ting, der altid var der, og var der altid for, eller på grund af, min bedstefar. Det er sådan jeg husker det alligevel.

Det var, da jeg voksede op. Hvad sker der nu?

Nu vil jeg fiksere på et par ting jeg gerne vil lave, og jeg bruger en eftermiddag at foretage og bagning på et tidspunkt i løbet af julen nye års pause. I tidligere år har jeg fikseret på skumfidus, og længe siden jeg dabbled i panforte og panettoni men var ikke tilfreds med de opskrifter, så fik aldrig ret langt.

Dette år har jeg virkelig ønskede at få en Panforte ret. Og jeg må sige, jeg fik det. Opskriften er en Gourmet Traveller en, og resultatet har et højt niveau af frugtige chocolately klistret fast godhed til det. Det er rige uden at være alt for rig, fugtig, og fine. Jeg fordoblede mix og fik tre 20cm panforte's ud af det. Jeg sendte en ind min mands kontor til morgen te. Jeg får emails sendt til mig fra de mennesker, han samarbejder med omkring hvor godt det er.

Og mens perusing Pinterest, jeg spionerede en karamel sprødt opskrift, og besluttede jeg var nødt til at give det en gå så godt. Det har havsalt over det. Min favorit i det øjeblik kombination - chokolade karamel og havsalt. Og da nogle af de samtaler, jeg har læst om saltet karameller sidst ... jeg var nødt til at hoppe på denne vogn. Denne opskrift var let at sammensætte [ignorere de meget store mængder smør, bare skrive alle de kalorier off] og smager bare guddommelig. Det er skør nok til at spise uden at bryde din kæbe, og den lækre søde og salte smag er perfekt afbalanceret. Det har været svært ikke at nippe væk hele dagen ...

Så hvem tilslutte mig til te?

0 kommentarer: