2 spsk pinjekerner
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 stort løg, groft hakket (jeg foretrækker skåret i kvarte og derefter skive tyndt pol-til-polet)
1 bundt Swiss chard, omkring et halvt kilo, vasket, blade og stilke adskilt (træk bladene af stænglerne ved at folde sammen langs stilken og træk stilken væk som at trække en lynlås)
2 spsk gyldne rosiner
2 spsk balsamico eddike
1 / 4 tsk salt
jorden sort peber at smage
Swiss Chard med karamelliserede løg og pinjekerner
Rist pinjekerner til de er gyldne brune, der er afsat til afkøling.
I en stor dyb stegepande eller en hollandsk ovn varmes olien over medium-lav varme, tilsæt løg og kog dem til de er gyldenbrune og meget bløde, omrøring fra tid til anden, i ca 10 minutter.
Mens løgene er madlavning, skære chard stænglerne i strimler 2 inches lang og 1 / 4 tommer bredt og rive bladene i 2-cm stykker.
Tilsæt chard stilke og rosiner til løgene og kog dem, indtil de stilke er møre, cirka 10 til 15 minutter. Rør en gang imellem, mens stænglerne er madlavning. Når bud tilføje blade og eddike, kaste alt om at belægge bladene med olie, og steg cirka 5 minutter, eller indtil bladene er visne og tilbud. Krydr med salt og peber, overførsel til et fad og top med de reserverede pinjekerner.